Kry

Referanse fra Thorleif Jansen, lege i Kry Norge
“Vi er så langt veldig imponert over løsningene fra Hove Medical”
-  Thorleif Jansen, lege i Kry Norge
Kry er en app-basert helsetjeneste som tilbyr videokonsultasjoner med leger og psykologer. I tillegg tilbyr de hjemmetest for kjønnssykdommer. Med Kry kan du komme i kontakt med en lege eller psykolog når og hvor det passer deg. Kry har en klar målsetning om å tilby en bedre og mer tilgjengelig helsetjeneste ved å digitalisere helsetilbudet uten å redusere kvaliteten på behandlingen av pasientene.
I samarbeid med Hove Medical Systems vil pasientene nå dra nytte av et fleksibelt journalsystem som gjør det mulig for Kry å administrere pasientene mer effektivt. Kry benytter nå det nye og 100 % web-baserte journalsystemet Hove Total som kan integreres med et bredt utvalg av digitale tjenester som online timebestilling, e-konsultasjon, videokonsultasjon, og flere moduler som vil være fordelaktige for legekontoret ditt og dine pasienter.
Billigere og mer tilgjengelig helsetjenester
«Kry har et sterkt ønske om å gjøre trygge helsetjenester billigere og mer tilgjengelig for pasientene. Da er vi avhengig av fleksible og skalerbare programvarer, og vi er så langt veldig imponert over løsningene fra Hove Medical», sier Thorleif Jansen, lege i Kry Norge.
Fordelene for klinikken
– 100 % webbasert: Logg på journalsystemet hvor og når du vil
– Forbedret arbeidsflyt
– Moderne design
– Integrert med smarte løsninger for digital pasientkommunikasjon

Fordelene for pasientene:
– Få prøvesvar raskt
– Enkel administrasjon av journal

Kom i gang med Hove Total

Vil du vite mer om, hvordan Hove Total vil fungere i din klinikk – og hvordan det kan gjøre hverdagen din enklere? Bestill en uforpliktende presentasjon.
Bestill presentasjon
Hove Medical Systems AS
- en del av EG
Telefon: 21 93 19 18 
Telefax: 31 30 92 23 
USR_Hove_Info@eg.dk
Org.nr. 920707580 
Besøksadr. EG Norge AS, Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Post: EG Norge AS, Postboks 339 Skøyen, 0213 Oslo
Hove Medical Systems - En del av EG