Kråkerøy Legesenter

Referanse fra lege Finn Håkon Reknes
”Nå som vi bruker Hove Total, er hele systemet 100% web-basert, noe som gjør at jeg raskt og enkelt kan få tilgang uavhengig av hvor jeg befinner meg.”
-  Finn Håkon Reknes, lege hos Kråkerøy Legesenter
«Før har vi forholdt oss til lokale programvarer eller hjemmekontorløsninger, som i og for seg har fungert greit, men oppleves tidvis tregt og tungvint, da vi enten må være på kontoret, eller koble oss opp mot en ekstern server for å få tilgang til journalsystemet.»

«Nå som vi bruker Hove Total, er hele systemet 100% webbasert, noe som gjør at jeg raskt og enkelt kan få tilgang uavhengig av, hvor jeg befinner meg. Jeg har brukt systemet i mange år, der jeg blant annet har tatt i bruk timebok, videokonsultasjon, telefoni og internett.»

«Vi gikk nylig over til journalsystemet, og ser nå en helt annen dynamikk enn hva vi har gjort før. Tidligere har vi forholdt oss til en leverandør for telefoni, en leverandør for internett, en leverandør for journalsystem også videre. Nå har vi alt på én og samme plattform, noe som innebærer at vi også kutter kontaktpunkt og kostnader forbundet med vår server. Disse kostnadene kan være tjenester som Medilink, samt enkelt-utgifter forbundet med konsulenttjenester gjennom vår IT-kontakt.»
Systemet er intuitivt og enkelt å lære seg
«Til vår overraskelse er ikke systemet noe særlig dyrere enn tidligere systemer vi har erfaringer fra – det er faktisk mulig det er noe billigere. Tidligere har interaksjon gjennom telefon eller fysisk oppmøte vært naturlig i dialog med våre pasienter. Det er derfor verdt å trekke frem samspillet mellom PatientSky-systemet og appen.»


«Opplæringsfasen har gått mye raskere enn hva jeg har opplevd tidligere. Om det skulle oppstå utfordringer – så popper det for øvrig opp en melding i plattformen som sørger for at vi blir informert. I slike sammenhenger hender det at jeg tar meg en kopp kaffe og venter til utfordringen er rettet opp i. Jeg har troen på dette produktet og ser stort potensiale, når jeg ser utviklingshastigheten PatientSky leverer.»
Fordelene for klinikken:
– Flere løsninger samlet i én plattform
– Tids- og kostnadsbesparende
– Responsiv og kompetent support

Fordelene for pasientene:
– Forbedret pasientopplevelse
– Mottar en bedre behandlingskvalitet

Oppgrader til Hove Total

Vil du vite mer om hvordan Hove Total vil fungere på din klinikk – og hvordan det kan gjøre hverdagen din enklere? Vi svarer på alle spørsmål du har om Hove Total
Bestill presentasjon
Hove Medical Systems AS
- en del av EG
Telefon: 21 93 19 18 
Telefax: 31 30 92 23 
USR_Hove_Info@eg.dk
Org.nr. 920707580 
Besøksadr. EG Norge AS, Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Post: EG Norge AS, Postboks 339 Skøyen, 0213 Oslo
Hove Medical Systems - En del av EG