Dr. Dropin

Referanse fra lege Daniel Sørli
«Med journalsystemet Hove Total oppnår vi enda høyere effektivitet»
-  Daniel Sørli, lege og CEO hos Dr.Dropin
Én av Norges største aktører i det private helsevesenet i Norge benytter seg av Hove Total for å oppnå smartere, sikrere og mer effektiv drift.

Dr.Dropin har på rekordtid blitt én av de største aktørene i privat helsetjeneste i Norge, og de har i dag klinikker over hele landet. Gründerne bak konseptet så et udekket behov for et privat helsetilbud med faste priser og time på dagen.

For å oppnå økt effektivitet har Dr.Dropin valgt å benytte Hove Total som journalsystem. Hove Total har et brukervennlig og moderne grensesnitt. I tillegg er det viktig for Dr.Dropin at løsningen er skybasert. Det betyr at journalsystemet kan brukes gjennom en vanlig nettleser uten server eller annen infrastruktur lokalt hos hver enkel klinikk. Hove Medical har ansvaret for driften og vedlikehold, og all data blir lagret trygt i skyen.
«Hove Total passer Dr.Dropin veldig bra. Vi ønsker å strømlinjeforme driften vår mest mulig for å kunne tilby tjenestene våre til gode priser og til flest mulig pasienter. Med Hove Total oppnår vi enda høyere effektivitet på konsultasjonene våre, samtidig som vi kan jobbe i trygghet om at systemet vårt er sikkert og stabilt» forteller Daniel Sørli, lege og daglig leder hos Dr.Dropin.
All data blir lagret trygt i skyen
Hove Total er bygget på moderne teknologi, og er et fremtidssikkert journalsystem. Det innebærer at alle sensitive opplysninger blir lagret i tråd med nasjonale helsestandarder. Løsningen er integrert med smarte digitale kommunikasjonsløsninger som videokonsultasjon og e-konsultasjon. Dette er løsninger som bidrar til mer effektiv drift på klinikkene, samtidig som pasientene får et utvidet og tryggere helsetilbud.
Fordelene for klinikken
– 100% web-basert: Logg på journalsystemet hvor og når du vil
– Forbedret arbeidsflyt
– Moderne design
– Integrert med smarte løsninger for digital pasientkommunikasjon

Fordelene for pasientene:
– Får prøvesvar raskt
– Enkel administrasjon av journal

Oppgrader til Hove Total

Vil du vite mer om hvordan Hove Total vil fungere på din klinikk – og hvordan det kan gjøre hverdagen din enklere? Vi svarer på alle spørsmål du har om Hove Total
Bestill presentasjon
Hove Medical Systems AS
Telefon: 21 93 19 18 
Telefax: 31 30 92 23 
Org.nr. 920707580 
Besøksadr. Hove Medical Dyrmyrgata 35 3611 Kongsberg
Post: Postboks 865 3606 Kongsberg
Hove Medical Systems - En del av EG