Vi har hatt System X i halvannet år og er strålende fornøyd, både på legekontoret og via hjemmekontor! System X er enkelt å lære, stabilt og det er aldri kø på support dersom man lurer på noe. Anbefales!

 

– Hanne Kirsch Warlo, Stasjonsgata Legekontor – Hokksund

Den gode henvisning går så det suser og røntgen henvisninger likedan. Med andre ord; Vi er svært fornøyde.

Børge Winter, Kirkegata legesenter i Levanger

Jeg vil bare takke for en fantastisk hjelp jeg fikk av en herremann hos dere i dag. Det var egentlig ikke et System X problem, men han fikset utfodringen og jeg fikk trykket på de riktige knappene. Det var SÅ hyggelig og SÅ hjelpsomt! Tusen, tusen takk!

Charlotte, Ringvoll Klinikken i Hobøl

Jeg klikker svært lite, 1-2 klikk for hver 3. eller 4. pasient i snitt. Bruker hurtigtaster isteden, fungerer bra og tydelig bedre flyt og kjappere enn kollegaene som ikke har tatt seg bryet med å lære seg det. De som liker det må bare fortsette med mus og klikk, det er valgfritt i System X. Jeg bytter mellom funksjoner (f.eks. lab, notat, sykemelding, radiologi, epikriser, henvisninger, med.liste, resept) med et tastetrykk, uten mellomlagring eller bruk av mus, tilbake der jeg slapp med et nytt tastetrykk.

 

Andreas Heck, Legehuset NOVA DA

Vi er to fastleger med over 4000 pasienter på listene. Slik vurderer vi System X: Utmerket system og service, minimal nedetid. Konvertering og opplæring var unnagjort på to dager med full drift allerede dag 3. Vi har integrert regnskap, e-resepter, Norsk Helsenett, internt og eksterne laboratorier, elektroniske epikriser og henvisninger, supervisjonsstøtte i System X. Servicen er fantastisk uten nedetid etter konverteringen – og med alle samarbeidspartnere online. Vi opplever at deres helpdesk har max. 20 sekunders ventetid fra kl. 8-18 betjent med meget høyt kvalifisert personell og som løser problemstillingene vi kommer med umiddelbart.

Jan Fyllingen, Daglig leder, Solvang Legekontor As

Etne Legekontor har erfaring med konvertering. Først fra WinMed 2, til Infodoc Plenario, og så til System X. Legene og medhjelperne har nå konvertert fra fortvilelse til arbeidsglede. System X gjør jobben, det funker. Ingen nede tid, og supporten er glimrende med kort responstid og dyktige folk i systemet som ordner opp.

Dersom du ikke har glede av å museklikke i en lang sekvens for å utføre dine journaloppgaver, så velg SystemX. Et tastetrykk gir umiddelbar behovstilfredsstillelse! Det er utrolig hvor mye arbeidstid en kan spare ved å gjøre tingene enkelt!

Eric W. Mills, «en vanlig lege uten spesiell interesse for data»,  Etne Legekontor