Høvik legesenter

Referanse fra lege Anders Nyquist
"Hove Total letter arbeid både på klinikken, møter, sykebesøk og hjemmefra."
-  Anders Nyquist
"Som fastlege og daglig leder i 18 år ved Høvik legesenter har jeg lang erfaring innen drift av legesenter. I tillegg underviser jeg andre yngre fastleger i "det moderne legekontor". Som rådgivende lege i helseprivat.no har jeg også lang erfaring innen videokonsultasjon. Et moderne legekontor skal tenke effektivitet, med god- og sikker pasientbehandling. Da er det viktig med et godt samlet integrert journalsystem. Et system som er alt-i-ett. Det må være oversiktlig, enkelt og gi stor fleksibilitet."
"Hove Total letter arbeid både på klinikken, møter, sykebesøk og hjemmefra. Via PatientSky sin pasientportal gir Hove Total trygg og sikker kommunikasjon med pasienter Online bestilling, e-konsultasjoner, videokonsultasjoner og integrert telefoni og betalingsløsning. Pasientene opplever løsningen som enkel og intuitiv, og kommer lett i kontakt med oss for helsehjelp. Vi opplever stor tids - og kostnadsbesparelse i en svært travel hverdag."
Hove Total gir deg frihet til å behandle
"Det vi fastleger er gode på er pasientbehandling og da er det viktig at det administrative arbeidet minimaliseres. Bedret inntjening og mindre krevende administrative kostnader. Hove Medical tilbyr nå et komplett fantastisk verktøy bygget på PatientSkys 360 plattform til bruk både hos fastleger, men også hos andre spesialister og helseaktører. Det er enkelt og intuitivt å bruke, og følger alle nye normer for journalføring og håndtering av sensitive opplysninger."
"Vi er svært fornøyd med Hove Total, og har hatt privilegiet av å få være med å bidra til positiv utvikling helt fra starten. Hove Total er dynamisk, har fokus på utvikling og jobber for å skape et flott arbeidsverktøy innen helsesektoren."

Hove Total demo

Meld deg på webinaret Hove Total demo. Lær deg å kjenne journalsystemet Hove Total.
Registrer
Enkelt og funksjonelt hjemmekontor med Hove Total
Anders Nyquists uttalelser til TV2 om bruken av videoløsningen som er direkte integrert i Hove Total gjennom PatientSky 360 plattformen. Se klipp nedenfor.

Kom i gang med Hove Total

Vi ligger til rette for at våre eksisterende kunder kan bli oppgradert så hurtig som mulig. Du kan som ny kunde også komme hurtig over på Hove Total. Bestill en uforpliktende presentasjon.
Bestill presentasjon
Hove Medical Systems AS
Telefon: 21 93 19 18 
Telefax: 31 30 92 23 
info@hovemedical.no
Org.nr. 920707580 
Besøksadr. Hove Medical Dyrmyrgata 35 3611 Kongsberg
Post: Postboks 865 3606 Kongsberg
A PatientSky Group company