Med ambisjon om å effektivisere 

Journalsystemet System X og tjenestene knyttet til Hove Total utvikles og markedsføres av Hove Medical. Selskapet ble grunnlagt i 2001 av Kjell Hove og Yngve Svensson. Hove Medical dekker behov hos primær- og spesialisthelsetjenesten i Norge.

System X benyttes i dag av flere tusen allmennleger, spesialister, sykepleiere, helsesekretærer og annet helsepersonell. Firmaet har opplevd en kraftig omsetningsøkning og har flere ganger blitt nominert som Gasellebedrift. System X er i dag Norges ledende journalsystem med over 40% av fastlegene som brukere.

Hove Medical er et firma i vekst og kan tilby attraktive, inspirerende, spennende og inkluderende arbeidsplasser i flotte lokaler i teknologibyen Kongsberg. Firmaet teller nå 71 ansatte.

Det er nesten så man ikke tør si det høyt, men vi skal revolusjonere helsevesenet. Ved å alltid ligge i front og utvikle stadig bedre systemer og mer brukervennlige løsninger, skal vi lette hverdagen til både leger og pasienter. Det er dette som driver oss og får oss til å stå opp om morgenen.

Vi tror du merker det når du møter oss. At vi er trygge og kompetente, men også innovative og tente, og at vi er genuint interessert i hvordan vi kan bidra til en bedre arbeidshverdag for leger og helsearbeidere.

Det hele begynte i 2001 med en god idé og en overbevisning om at digitalisering var fremtiden for norsk helsevesen. Kjell Hove og Yngve Svensson så at det var et stort behov for mer effektive og brukervennlige løsninger, men også at mange systemer var utilstrekkelige og i noen tilfeller direkte motarbeidet legene de skulle tjene.

I dag er System X landets ledende journalsystem og blir brukt av mer enn hver tredje fastlege. Dette er vi naturligvis glade for, men vi hviler ikke på våre laurbær. For selv om vi har fått gjort mye på de årene vi har holdt på, er vi bare i begynnelsen. Snart er tingenes internett over oss med alle muligheter det gir – bare tenk på en medisinpakke som re-bestiller seg selv når den merker at den begynner å bli tom …

Vi har kommet langt, men har fortsatt langt igjen.

Følg med!