Alt du trenger samlet i ett system, inklusive meldingsutveksler og e-resept
Et system utviklet og supportert av de samme menneskene bak System X
100% webbasert løsning som lar deg jobbe hvor som helst i verden, inklusive e-resept
Bedre kommunal samhandling med Hove Kommunal
Et fleksibelt system du kan skreddersy med den funksjonaliteten du trenger
Ingen oppstartskostnader
Nyeste versjon av e-resept og meldinger
En bæredyktig plattform som er moderne mange år fremover i tid
Et stort utvalg av integrerte tilleggsmoduler som Video, IP-telefoni, Digital dialog
+ mye mer

Arbeid hvor du vil, når du vil og med hvem du vil.

Journal

Strukturert journalsystem basert på internasjonale helsestandarder som OpenEHR og FHIR. Skreddersy ditt eget journalsystem slik du vil ha det med integrerte tilleggsmoduler.

Medisinmodul

Oppdatert medisinmodul med mulighet for felles medisinliste tilknyttet PLO, nyeste versjon av e-resept samt støtte for e-multidose

Hove Kommunal

Med Hove Kommunal vil vi kunne gi kommunehelsetjenesten en ny hverdag gjennom en rekke smarte funksjoner som vil gi bedre flyt mellom fastleger, hjemmesykepleier og andre aktører.
Se video

Video og IP-telefoni

Jobb smartere med valgfrie tilleggsmoduler. I Hove Total kan du få sømløs integrasjon av Video og IP-telefoni direkte i nettleseren – fra datamaskinen eller fra en tablet.

Pasientportalhub

Få mulighet til å integrere mot forskjellige pasientrettede portaler og tjenester, som Digital dialog fra helsenorge.no, HelseRespons og PatientSky.

Interaksjonshub

Få mulighet til å integrere med mange typer utstyr og maskinvare som eksempelvis Welch Allyn, Spirare, LIMS-in-a-box og Zafena
Er du System X-bruker?

Neste generasjon av System X er her

Hove Total er et moderne og webbasert journalsystem som gir norsk helsesektor mulighet til å snakke samme språk. Arbeid hvor du vil, når du vil og med hvem du vil. Slik flytter vi deg og din klinikk over i fremtiden. Lisensprisene for System X kommer til å følge lisensprisene for Hove Total.

Velg dato

Vi avtaler en passende dato for overgangen. Du vil få tilsendt e-læring og kan starte opplæringen en måned før oppstart så du og dine kollegaer kan være godt forberedt.

Sømløs data flyt

I overgangen fra System X til Hove Total flytter vi data gratis for deg.  Vi har gjort alt vi kan for at sikre deg en sømløs overgang gjennomført over natten.

Bruk Hove Total

Når data er flyttet hjelper vi deg til å konfigurere systemene så de passer din klinikk. Våre erfaringer viser at du vil bruke 4 uker på at venne deg til det nye systemet, men etter den perioden er du tilbake i full drift.
Start overgangen fra System X nå
Hove Medical Systems AS
Telefon: 21 93 19 18 
Telefax: 31 30 92 23 
info@hovemedical.no
Org.nr. 920707580 
Besøksadr. Hove Medical Dyrmyrgata 35 3611 Kongsberg
Post: Postboks 865 3606 Kongsberg
A PatientSky Group company