13.12.2022

System X har i mange år vært et journalsystem av god kvalitet og godt likt av mange av dere. Flere og flere av dere har valgt å gå over til våre skytjenester og i den forbindelse har vi besluttet å avvikle System X fra og med 31.12.2023.

Ressursene fra de ulike avdelinger i Hove Medical Systems som har jobbet med System X vil være med videre og de vil jobbe med våre skyløsninger. Dette betyr at du som kunde på sikt vil gå over til en integrert versjon av SFM (Sentral forskrivningsmodul) i ditt nye skybaserte journalsystem. Du skal ikke gå over til SFM i System X.

Vi har to sky-produkter i vår portefølje som vi tilbyr dere overgang til: Hove Total for allmennleger og Infodoc SKY for Spesialister og allmennleger.

Vi har god kapasitet til å ta vare på alle våre kunder i denne prosessen. Både når det gjelder installasjon, konvertering og opplæring.

Signerer du avtale før 28/2-23 om overgang til en av våre skytjenester får du 25% rabatt de to første årene.*

Ved oppgradering til Hove Total eller Infodoc SKY tilbyr vi i tillegg gratis overgang. Dette inkluderer: konvertering fra System X, installasjon og konfigurering.

Ved overgang til Hove Total eller Infodoc SKY eller er det ikke nødvendig å forholde seg til oppsigelsesfrister. Vi sørger for en sømløs overgang i trygge rammer.

Send oss gjerne en henvendelse for prisforespørsel og leveranseforslag til salg@hovemedical.no eller post@infodoc.no for spesifisert pris for deres klinikk.

Med vennlig hilsen,

Hove Medical Systems

---

* Gjelder legelisenser for Hove Total og årlig bruksrett for Infodoc SKY med overgang innenfor 6 måneder fra signeringsdato.